Despre noi

RAHO ADVERTISING

RAHO ADVERTISING este o agenţie de branding full-service care livreaza clientilor sai fotografie, grafica si design, precum si tipar digital color si alb-negru. Tiparul digital se realizeaza cu cele mai noi echipamente XEROX® si Konica Minolta®.

Infiintata in 2015, RAHO ADVERTISING ofera acum, pentru prima data in Romania, printuri digitale la 7 culori si printuri digitale folio. Alaturi de cele mai avansate tehnologii de print, tehnologiile noastre de finisare automatizata (biguire, faltuire, plastifiere, caserare, capsare, brosare etc.) ne permit sa oferim clientilor nostri produse publicitare la cel mai inalt nivel de calitate si in cele mai scurte termene de livrare.

Echipa experimentata a companiei noastre este ȋn permanentǎ cautare de noi provocǎri, reuşind sǎ ȋmbine eficient creativitatea cu cerinţele pieţei şi posibilitǎţile clienţilor.


Iniţial clienţii agenţiei RAHO ADVERTISING proveneau doar din oraşul Braşov, dar ȋn timp, portofoliul de clienţi s-a largit la nivel de judeţ şi apoi la nivel national si international. Astazi livram produsele noastre in toata tara, sau chiar si la clientii nostri din Germania, Belgia, Danemarca si Portugalia.

SERVICII

Tiparire la cele mai inalte standarde

Pentru a-ti onora comanda in cel mai scurt timp si la cele mai inalte standarde de calitate utilizam cele mai bune echipamente de pe piata: Presele digitale color Xerox 1000i, Xerox Docucolor 8080, Xerox 550, Konica Minolta Accurio Press 2070, Xerox ColorQube 9032, precum si echipamentele de finisare: mașină automata de biguit și perforat Cyklos GPM 450 Speed, mașină de cașerat Fastbind Casematic H32 PRO, masina de plastifiat Royal Sovereign 382S, mașină de broșat Fastbind Elite XT, mașină de aplicat adeziv Maxit, mașină de realizat cotoare Fastbind Presso, mașină de fălțuit Cyklos CFM 700, sistem pentru albume foto Fotomount F46e, ghilotină electrică  Graphcut 53, capsator electric Isaberg Rapid 106E.

Livrare oriunde in tara

Nu conteaza de unde esti, noi iti livram comanda chiar la usa casei tale, in cel mai scurt timp si in cele mai bune conditii.

Grafica, foto si design

Grafica si designul reprezinta o componenta esentiala a agentiei noastre deoarece a reprezentat si primul serviciu oferit clientilor. Inca de la infiintare, agentia noastra a identificat lipsa acuta de creatii grafice de calitate din piata. In timp ce majoritatea competitorilor nostri investeau in echipamente de productie, noi ne specializam in creatie grafica de cea mai inalta calitate.

Prin fotografie si creatie grafica ajutam clientii sa-si construiasca imaginea dorita. Analizam atent concurenta, posibilitatile si resursele pietei, dar si ale clientului si propunem cele mai adecvate solutii grafice.

Echipa noastra

Ioana Iarca

Ana Butea

Aura Ardelean

Catalin Nasaleanu

Parerile clientilor

Echipa @luadochocolate va multumeste pentru rapiditate, calitate & flexibilitate! -Alina Lungu

Multumim pentru promptitudine, amabilitate si profesionalism. Recomand din tot sufletul sa apelati la echipa Century Image. -Ralu Voinea